Nog 3 weken en dan gaan we weer massaal overstappen

Het duurt niet lang meer nu voor we weer massaal gaan overstappen. Vanaf 12 november gaat het los en zijn alle premies bekend. Heel Nederland slaat dan weer aan het vergelijken van zorgverzekeringen en wij helpen daar een handje bij!

Wel over niet overstappen?

De vraag die bij veel mensen leeft tijdens deze periode is of ze wel of niet gaan overstappen dit jaar. De trend is wel dat steeds meer mensen kiezen voor een andere zorgverzekering. Deze hoppers kiezen jaarlijks voor de laagste premie. Het gaat voornamelijk om een groep die nooit ziek is en geen gebruik maakt van zorg. Dan is het makkelijk kiezen; de laagste premie en het hoogste eigen risico!

Maar ben je niet in die gelukkige omstandigheid dat je nooit wat hebt, dan is het vergelijken een lastige en tijdrovende gelegenheid. Want wat zit er nou wel of niet in de basisverzekering, en welke verzekering moet je nou hebben als je volop gebruik maakt van fysiotherapie, de tandarts en/of alternatieve geneeswijzen. In dat geval is onze zorgvergelijker voor jou gemaakt!

Wat is nou de beste zorgverzekering?

Veel mensen vragen ons; wat is de beste zorgpolis? Dat is een ingewikkelde vraag, want dit verschilt per persoon of gezin. Op basis van de zorgbehoefte kun je deduceren welke zorgpolis in jouw situatie een goede en verstandige keuze is. Op de pagina beste zorgverzekering kun je hier nog veel meer info over vinden.

­čöą Zorgverzekering vergelijken

De premies zijn weer bekend en onze website is aangepast. Je kunt nu weer zorgverzekeringen vergelijken en direct overstappen.

┬╗ Zorgverzekering vergelijken 2022 ┬ź

Recente blogartikelen

overgestapt

Hoeveel Nederlanders zijn in 2021 overgestapt van zorgverzekeraar?

Meer lezen

Stappenplan: wat kun je doen als je per ongeluk dubbel verzekerd bent?

Meer lezen
De beste of goedkoopste zorgverzekering kiezen?

Nog 2 dagen: de beste of de goedkoopste zorgverzekering kiezen?

Meer lezen
valkuilen

Let op deze valkuilen bij het kiezen van een zorgverzekering

Meer lezen

Beste verzekering kiezen en de goedkoopste basisverzekering afsluiten!