zorgverzekering

Welke zorgverzekering past bij mij? Test voor 2017:

Zorgpremie 71.95 tot € 121.75

Welke zorgverzekering past bij mij?

Welke zorgverzekering

Als je de zorgvergelijker gebruikt en je persoonlijke wensen invult zie je dit direct. Want het is voor elke Nederlander van 18 jaar en ouder de vraag, met voor ieder een ander antwoord: welke zorgverzekering past het beste bij mij? En daarop hebben wij voor jou het antwoord! Natuurlijk draait het erom welke zorgbehoeftes je hebt en hoe je je polis wilt inrichten. Om hier achter te komen stel je jezelf eerst een paar vragen:

* Vind ik vrije artsenkeuze voor zorgverleners belangrijk?
* Past het binnen de mogelijkheden om een hoog eigen risico te nemen waardoor je van de goedkoopste zorgverzekering kunt profiteren?
* Heb je aan de basisverzekering voldoende, of kies je voor een uitgebreidere dekking?

En welke aanvullende verzekeringen zijn er eigenlijk:

  • * Gebruik ik medicijnen die niet vergoed worden? Dan kun je je hiervoor extra verzekeren.
  • * Hoe is het met mijn gebit gesteld? Welke kosten maak je bij de tandarts of orthodontie?
  • * Is beweging belangrijk voor me? Dan kan fysiotherapie uitkomst bieden.
  • * Maak ik gebruik van alternatieve geneeswijzen?
  • * Willen jullie graag een kindje, dank kun je kiezen voor uitbreiding voor kraamzorg.
  • Lees alles over de mogelijkheden van de aanvullende zorgverzekeringen.

    Het is dus vooraf goed proberen in te schatten welke zorg je nodig denkt te hebben. Vergelijk dus goed en zorg er wel voor dat je geen onnodige zorgkosten gaat betalen voor zorg welke je niet gaat gebruiken.

Welke basisverzekering voor 2017 ga je kiezen?

Nu je bekend bent met de benodigde aanvullende zorgverzekeringen ben je al een stap in de goede richting. Het meeste geld ben je natuurlijk wel kwijt aan de basisverzekering, welke allemaal dezelfde dekking hebben. Advies waar je rekening mee kunt houden bij de basiszorgverzekering vind je op de pagina: zorgverzekering kiezen. Gebruik daar gelijk de zorgvergelijker waarmee je binnen 2 minuten ziet welke zorgverzekering 2017 het beste bij jouw wensen past.

Ben je ervan bewust dat er voor veel ziekenhuis afspraken een eigen risico geldt. Door nu te besparen op de zorgpremie met het hoogste eigen risico, kan je achteraf nog wel onverwachte rekeningen krijgen van je zorgverzekeraar. Wil je meer tips over aanvullende polissen, kijk dan eens naar de beste zorgverzekering van 2017.