Zorgvergelijker

Zorgvergelijker | Ziektekosten vergelijker

We kunnen allemaal onze eigen zorgverzekering samenstellen. Gebruik de zorgvergelijker om de keuze uit meer dan 1.000 verschillende combinaties makkelijker te maken. Zorgvergelijker laat een premieverschil van 53,80 euro zien, en dat enkel voor de basisverzekering. Iedere maand weer.. Je nieuwe zorgverzekering 2019 richt je dan ook allereerst in aan de hand van de basisverzekering. Kies het eerst het eigen risico: verhoog je deze vrijwillig? dan krijg je direct een veel goedkopere zorgpremie en heb je de meest voordeligste zorgverzekering. Let vervolgens op bij de keuze voor vrije artsenkeuze; dit is van toepassing op het ziekenhuis, de apotheek, specialisten en klinieken. Heb je hiervoor geen voorkeur, dan staat hier een flinke maandelijkse korting op de zorgpremie tegenover.

Met de aanvullende zorgverzekering is er met de zorgvergelijker nog veel meer te kiezen. Er zijn uitgebreide mogelijkheden aan behandelingen en vergoedingen voor tandarts, orthodontie, fysiotherapie, bevalling en kraamzorg, brillen, alternatieve geneeswijzen en medicijnen. Bij al deze aanvullende pakketten heb je keuze uit diverse behandelingen en vergoedingen. Handig aan de zorgvergelijker is dat je elke wijziging direct in het overzicht ziet. Hierdoor kun je perfect zorgverzekeringen vergelijken. Eenmaal de juiste keuze gemaakt? Dan kun je doorklikken naar de website van de zorgverzekeraar om daar in een vertrouwde omgeving je nieuwe zorgverzekering af te sluiten.

Zorgvergelijker 2019 = ideaal voor vergelijken

afwegen met de zorgvergelijkerJe huidige zorgverzekeraar heeft inmiddels de zorgpremie van de basiszorgverzekering en aanvullende verzekering bekend gemaakt. Je wilt een zorgvuldige vergelijking maken en zeker weten dat je de beste zorgverzekering kiest. Jouw zorgbehoeften en voorkeuren zijn misschien wel uniek, het is dus goed om de zorgvergelijker te gebruiken. Hiermee bespaar je veel tijd en waarschijnlijk de nodige centen.

Met de zorgvergelijker vergelijk je bij tientallen verschillende zorgverzekeraars. Dit met directe toegang tot meer dan 500 verschillende gecombineerde verzekeringen. Valt je keuze op meerdere aanvullende pakketten, dan helpt de zorgvergelijker 2019 je zeker om een goede keuze te maken. Bij elke verandering zal de beste en goedkoopste zorgverzekering, welke voldoet aan de door jou gestelde criteria, direct worden getoond. Overstappen kon nu tot en met 31 januari 2019 (wanneer je huidige zorgverzekering 31 december opgezegd was).

Handig om te weten: je nieuwe zorgverzekeraar zal altijd je oude zorgverzekering opzeggen!

Overige mogelijkheden van de zorgverzekering

Voor studenten die graag aanvullende pakketten willen raden we aan eerst de studenten zorgverzekeringen te bekijken. Enkele zorgverzekeraars hebben speciale combinatiepolissen samengesteld waar voordeel te behalen valt.

Voor sommige werknemers en leden van verenigingen kan een collectief voordeel bieden. Ondanks dat de mogelijkheden zeer beperkt zijn kan dit voor een enkeling toch uitkomst bieden. Informeer hiervoor bij je werkgever of vereniging.

De getoonde zorgvergelijker is mogelijk gemaakt door Komparu. Zij beschikken over de verplichte AFM-vergunning. Dankzij deze speciale samenwerking kunnen wij deze ziektekostenverzekering vergelijker (helemaal gratis) aanbieden. Vergelijken doe je dus op basis van zorgverzekeraar + de verschillende pakketten per zorgverzekeraar.

Meer zorgverzekering vergelijken met externe zorgvergelijkers

Het kan zijn dat je op basis van bovenstaande informatie toch nog moeite hebt met het maken van een keuze voor de juiste zorgverzekering. Omdat je de beslissing voor een andere verzekeraar ook maar één keer per jaar kunt maken is het ook wel belangrijk om er tijd aan te besteden. Denk goed na, want voor je het weet sluit je een zorgverzekering af die niet bij je zorgbehoefte past. Twijfel je? Wellicht kan de externe vergelijker van Independer je op de goede weg helpen. Vul in wat je nodig hebt zoals tandzorg, fysiotherapie en eventueel andere bijzondere eisen. Zo vergelijk en kies je makkelijk de goedkoopste zorgverzekering die toch aan jouw specifieke wensen voldoet. Natuurlijk is ook de externe zorgvergelijker helemaal gratis te gebruiken.

Zorgverzekering 2019

Vind de beste en goedkoopste verzekeringen; ga de zorgverzekering vergelijken.