zorgverzekering

Zorgvergelijker 2017 | De beste zorgverzekeringen vergelijken

Gebruik de zorgvergelijker om de keuze uit meer dan 1000 verschillende combinaties makkelijker te maken. De zorgverzekering 2017 richt je allereerst in aan de hand van de basisverzekering. Kies het eerst het eigen risico: verhoog je deze dan krijg je direct een veel lagere zorgpremie en heb je de goedkoopste zorgverzekering. Let vervolgens op bij de keuze voor vrije artsenkeuze; dit is van toepassing op het ziekenhuis, de apotheek, specialisten en klinieken. Heb je hiervoor geen voorkeur, dan staat hier een flinke maandelijkse korting op de zorgpremie tegenover.

Met de aanvullende zorgverzekering is er met de zorgvergelijker nog veel meer te kiezen. Er zijn uitgebreide mogelijkheden aan behandelingen en vergoedingen voor tandarts, orthodontie, fysiotherapie, bevalling en kraamzorg, brillen, alternatieve geneeswijzen en medicijnen. Bij al deze aanvullende pakketten heb je keuze uit diverse behandelingen en vergoedingen. Handig aan de zorgvergelijker 2017 is dat je elke wijziging direct in het overzicht ziet. Hierdoor kun je perfect zorgverzekeringen vergelijken. Eenmaal de juiste keuze gemaakt? Dan kun je doorklikken naar de website van de zorgverzekeraar om daar in een vertrouwde omgeving je nieuwe zorgverzekering af te sluiten.

De zorgpremie 2017 van de basisverzekering varieert van 71.95 tot € 121.75.

Zorgvergelijker 2017 = ideaal voor vergelijken

Zorgvergelijker

Je huidige zorgverzekeraar heeft uiterlijk 19 november een aanbod gedaan voor je zorgverzekering van 2017. Je wilt een zorgvuldige vergelijking maken en zeker weten dat je de beste zorgverzekering kiest. Jouw zorgbehoeften en voorkeuren zijn misschien wel uniek, het is dus goed om de zorgvergelijker te gebruiken. Hiermee bespaar je veel tijd en waarschijnlijk de nodige centen.

Met de zorgvergelijker 2017 vergelijk je bij 10 verschillende zorgverzekeraars. Dit met directe toegang tot meer dan 500 verschillende gecombineerde verzekeringen. Valt je keuze op meerdere aanvullende pakketten, dan helpt de zorgvergelijker 2017 je zeker om een goede keuze te maken. Bij elke verandering zal de beste en goedkoopste zorgverzekering, welke voldoet aan de door jou gestelde criteria, direct worden getoond. Overstappen kan nu tot en met 31 januari 2017. Handig: je nieuwe zorgverzekeraar zal altijd je oude zorgverzekering opzeggen!

Overige mogelijkheden van de zorgverzekering

Voor studenten die graag aanvullende pakketten willen raden we aan eerst de studenten zorgverzekeringen te bekijken. Enkele zorgverzekeraars hebben speciale combinatiepolissen samengesteld waar voordeel te behalen valt.

Voor sommige werknemers en leden van verenigingen kan een collectief voordeel bieden. Ondanks dat de mogelijkheden zeer beperkt zijn kan dit voor een enkeling toch uitkomst bieden. Informeer hiervoor bij je werkgever of vereniging.

De getoonde zorgvergelijker is mogelijk gemaakt door komparu en Whitelabeled, welke beschikken over de verplichte AFM vergunning. Hierdoor kunnen wij de zorgverzekering vergelijker aanbieden.