Zorgvergelijker

Zorgvergelijker 2020 | Vergelijk de zorgverzekeringen

Stel je zorgverzekering samen

Zelf je eigen zorgverzekering samenstellen? Gebruik onze Zorgvergelijker 2020. Gebruik de zorgvergelijker om de keuze uit meer dan 1.000 verschillende combinaties makkelijker te maken. Zorgvergelijker liet eerder al een premieverschil van 53,80 euro zien over 2019, en dat enkel voor de basisverzekering. Iedere maand kan je dan ook veel te veel betalen of juist flink besparen.

Je nieuwe zorgverzekering 2020 richt je allereerst in aan de hand van de basisverzekering. Daarna kun je de aanvullende pakketten vergelijken.

Het eigen risico kiezen

Vanaf € 385,- en verhoog je deze vrijwillig? Dan krijg je direct een veel goedkopere zorgpremie en heb je de meest voordeligste zorgverzekering.

Vrije artsenkeuze belangrijk?

Deze is van toepassing op het ziekenhuis, de apotheek, specialisten en klinieken. Geen voorkeur? Kies dan voor de naturapolis of budgetpolis. Daar staat gelijk een flinke maandelijkse korting op de zorgpremie tegenover.

Met de aanvullende zorgverzekering is er met de zorgvergelijker nog veel meer te kiezen. Er zijn uitgebreide mogelijkheden aan behandelingen en vergoedingen voor tandarts, orthodontie, fysiotherapie, bevalling en kraamzorg, brillen, alternatieve geneeswijzen en medicijnen. Bij al deze aanvullende pakketten heb je keuze uit diverse behandelingen en vergoedingen. Handig aan de zorgvergelijker is dat je elke wijziging direct in het overzicht ziet. Hierdoor kun je perfect zorgverzekeringen vergelijken. Eenmaal de juiste keuze gemaakt? Dan kun je doorklikken naar de website van de zorgverzekeraar om daar in een vertrouwde omgeving je nieuwe zorgverzekering af te sluiten.

Zorgvergelijker 2020 = ideaal voor vergelijken

afwegen met de zorgvergelijkerJe huidige zorgverzekeraar maakt de zorgpremie van de basiszorgverzekering 2020 uiterlijk 12 november bekend.  Je wilt een zorgvuldige vergelijking maken en zeker weten dat je de beste zorgverzekering kiest. Jouw zorgbehoeften en voorkeuren zijn misschien wel uniek, het is dus goed om de zorgvergelijker te gebruiken. Hiermee bespaar je veel tijd en waarschijnlijk de nodige centen.

Met de zorgvergelijker vergelijk je bij tientallen verschillende zorgverzekeraars. Dit met directe toegang tot meer dan 500 verschillende gecombineerde verzekeringen. Valt je keuze op meerdere aanvullende pakketten, dan helpt de zorgvergelijker 2020 je zeker om een goede keuze te maken. Bij elke verandering zal de beste en goedkoopste zorgverzekering, welke voldoet aan de door jou gestelde criteria, direct worden getoond. Overstappen kon nu tot en met 31 januari 2020 (wanneer je huidige zorgverzekering 31 december opgezegd is).

Handig om te weten: je nieuwe zorgverzekeraar zal altijd je oude zorgverzekering opzeggen!

Overige mogelijkheden van de zorgverzekering

Voor studenten die graag aanvullende pakketten willen raden we aan eerst de studenten zorgverzekeringen te bekijken. Enkele zorgverzekeraars hebben speciale combinatiepolissen samengesteld waar voordeel te behalen valt.

Voor sommige werknemers en leden van verenigingen kan een collectief voordeel bieden. Echter worden deze beperkt tot maximaal 5% korting. Ondanks dat de mogelijkheden zeer beperkt zijn door de uitgebreide pakketten kan dit voor een enkeling toch uitkomst bieden. Informeer voor de mogelijkheden bij je werkgever, school of vereniging.

De getoonde zorgvergelijker is mogelijk gemaakt door Komparu. Zij beschikken over de verplichte AFM-vergunning. Dankzij deze speciale samenwerking kunnen wij deze ziektekostenverzekering vergelijker (helemaal gratis) aanbieden. Vergelijken doe je dus op basis van zorgverzekeraar + de verschillende pakketten per zorgverzekeraar.

Anders je zorgverzekering vergelijken

Het kan zijn dat je op basis van bovenstaande informatie toch nog moeite hebt met het maken van een keuze voor de juiste zorgverzekering. Dat zou kunnen komen omdat je echt op zoek bent naar specifieke vergoedingen. Daarom hebben we de aanvullende pakketten onder de loep genomen en de beste vergoedingen en premies vermeld. Zó kan je echt goed vergelijken.