Contact met Vergelijk de Zorgverzekeringen

Onze website geeft het antwoord!

Contact opnemen met Vergelijk de Zorgverzekeringen.nl? Voor het maken van een vergelijking kun je de volledige website raadplegen.

Wij geven geen persoonlijk advies, en proberen enkel objectieve informatie over de zorgverzekering 2024 te bieden.

Bedrijf achter VergelijkdeZorgverzekeringen.nl

We Talk SEO B.V.
Guldenweg 1-3
4879 NL Etten-Leur

Wij zijn een modern bedrijf met korte lijnen en weinig overhead. Geen dure managers, telefoonnummers met lange keuzemenu’s en wachtrijen van drie kwartier.

Wél een handig contactformulier, en we streven er naar om altijd zo snel mogelijk antwoord te geven. Meestal lukt dat binnen een paar uur, maar soms is de vraag wat complexer en moeten we er even de tijd voor nemen.

Welke zorgverzekeraars vergelijken wij?

We proberen onze informatie zo objectief en compleet mogelijk te houden. Daarom kun je op Vergelijk de Zorgverzekeringen alle verzekeraars van Nederland vinden. In de tabellen overal op onze site zie je vooral de goedkoopste verzekeraars terug. Niet alleen wat betreft de basisverzekering, maar ook bijvoorbeeld de goedkoopste aanvullende pakketten voor fysio of tandarts. Ook hebben we vele specifieke pagina’s gericht op types zorg. Voorbeelden hiervan zijn anticonceptie vergoeding, plastische chirurgie vergoeding of vergoeding voor brillen of lenzen.

Ieder jaar helpen wij meer mensen met hun overstap! Voor 2024 verwachten wij een recordaantal overstappers door de enorme prijsstijgingen en het stoppen van enkele populaire restitutie verzekeringen!

Hoeveel overstappers helpen wij per jaar?

Wij zijn onder andere bekend van:

 

Welke zorgverzekeringen vergelijken we en hoe verdienen wij?

Wij vergelijken een tiental zorgverzekeringen en maken hierbij onderscheid tussen polissen die wel of niet aantrekkelijk zijn. Verder is het zo dat wij een vergoeding ontvangen op het moment dat er via onze website een polis wordt afgesloten. Echter is deze vergoeding van ons van ondergeschikt belang; wij trachten altijd de juiste, goedkoopste en beste zorgverzekering aan te bieden! Ook bieden wij info over zorgverzekeringen die we zelf niet vergelijken.

Contact opnemen

Contact opnemen kan via de e-mail door het gebruik van het contactformulier hieronder. Wij hebben geen telefonische helpdesk en kunnen helaas ook geen persoonlijke ondersteuning bieden. Alle informatie is gratis te raadplegen op onze website.

We mogen geen persoonlijke casussen behandelen. Voor een vergelijking gebruikt u onze uitgebreide zorgvergelijker.

Contactformulier

De beste en goedkoopste zorgverzekeringen voor jou op een rijtje!