Wie zijn wij? Wij helpen je aan een goede zorgverzekering!

Contact opnemen met Vergelijk de Zorgverzekeringen.nl? Voor het maken van een vergelijking kun je de volledige website raadplegen.

Wij geven geen persoonlijk advies, en proberen enkel objectieve informatie over de zorgverzekering 2021 en 2022 te bieden.

Bedrijf achter VergelijkdeZorgverzekeringen.nl

ActioCura BV
Postbus 216
9600 AE Hoogezand

Wij zijn een modern bedrijf met korte lijnen en weinig overhead. Geen dure managers, telefoonnummers met lange keuzemenu’s en wachtrijen van drie kwartier.

Wél een handig contactformulier, en we streven er naar om altijd zo snel mogelijk antwoord te geven. Meestal lukt dat binnen een paar uur, maar soms is de vraag wat complexer en moeten we er even de tijd voor nemen.

Welke zorgverzekeringen vergelijken we en hoe verdienen wij?

Wij vergelijken een tiental zorgverzekeringen en maken hierbij onderscheid tussen polissen die wel of niet aantrekkelijk zijn. Verder is het zo dat wij een vergoeding ontvangen op het moment dat er via onze website een polis wordt afgesloten. Echter is deze vergoeding van ons van ondergeschikt belang; wij trachten altijd de juiste, goedkoopste en beste zorgverzekering aan te bieden! Ook bieden wij info over zorgverzekeringen die we zelf niet vergelijken.

Contact opnemen

Contact opnemen kan via de e-mail door het gebruik van het contactformulier hieronder. Wij hebben geen telefonische helpdesk en kunnen helaas ook geen persoonlijke ondersteuning bieden. Alle informatie is gratis te raadplegen op onze website.

We mogen geen persoonlijke casussen behandelen. Voor een vergelijking gebruikt u onze uitgebreide zorgvergelijker.

Contactformulier

Wij zijn onder andere bekend van:

 

De volgende verzekeraars kun je bij ons vinden:

Beste verzekering kiezen en de goedkoopste basisverzekering afsluiten!