Nog 2 dagen: de beste of de goedkoopste zorgverzekering kiezen?

De beste of goedkoopste zorgverzekering kiezen?Ben je er nog niet uit? Wel of niet overstappen… een dilemma waarin je gelukkig niet de enige bent. Tienduizenden Nederlanders twijfelen nog of ze nog wel goed zitten bij hun huidige verzekeraar. Niet zo gek, want wat vorig jaar een goede polis was is komend jaar waarschijnlijk niet de beste zorgverzekering voor jou! Daarom helpen we jou nog even op weg zodat je binnen een paar minuten kunt switchen naar de juiste zorgverzekering die aansluit bij jouw wensen. De drie opties op een rij.

De goedkoopste zorgverzekering is alleen slim als je weinig zorg nodig hebt.

Wanneer kiezen voor de goedkoopste zorgverzekering?

Als je vrijwel nooit zorg nodig hebt kies je gewoon de goedkoopste zorgverzekering. Dat is ZieZo, een goedkoop pakket van Zilveren Kruis. Deze polis is eenvoudig online af te sluiten. Via onze website kom je direct op de pagina om je premie te berekenen.

Weet je bijna zeker dat je komend jaar geen kosten maakt, dan is het slim om je eigen risico vrijwillig te verhogen. Dit is standaard 385 maar kan je verhogen naar 885. Dit scheelt behoorlijk in premie. De normale basispremie is € 108,25 en als je voor het hoogste eigen risico kiest € 86,25. Als je dat gaat berekenen, bespaar je volgend jaar gewoon € 264 die je lekker in je zak kunt houden voor andere leuke dingen!

De beste zorgverzekering is voor iedereen anders maar toch helpen we je op weg!

Wanneer kiezen voor de beste zorgverzekering?

In alle gevallen waarin je wél zorg nodig denkt te hebben (of dit al zeker weet) is het zoeken naar de beste zorgverzekering belangrijk. Wat nou precies de beste zorgverzekering is kunnen we niet zomaar zeggen, want dat is een persoonlijke afweging.

Natuurlijk helpen we je wel een beetje op weg. We hebben een pagina met beste zorgverzekeringen gemaakt voor verschillende situaties. Zo laten we bijvoorbeeld zien wat de beste zorgverzekering met fysiotherapie is. Maar ook als je zoekt naar een goede dekking voor tandartskosten, de beste polis bij zwangerschap of een geschikte zorgverzekering die je bril of lenzen vergoedt geven wij je een zetje. Natuurlijk moet je wel zelf blijven vergelijken of de pakketten aan al je wensen voldoen.

Toch moeilijk kiezen? Gebruik de zorgvergelijker en je zit altijd safe!

Uitgebreid vergelijken: als je meerdere types zorg nodig hebt

Mocht het zo zijn dat je meerdere dingen wilt combineren, dan raden wij je aan om de zorgvergelijker te gebruiken. Dit is bijvoorbeeld handig als je op zoek bent naar een zorgverzekering die niet alleen je tandartskosten dekt (tot een bepaald bedrag bijv. 250 of 500 euro), maar daarbij ook nog fysiotherapie en andere benodigde zorg voor je betaalt.

De zorgvergelijker is voor iedereen snel te gebruiken. Je vult je gegevens in en je gewenste dekkingen en vervolgens rolt er binnen een paar tellen een lijst uit met de meest geschikte pakketten. Hierbij wordt niet alleen de basisverzekering maar ook de aanvullende pakketten vergeleken. Zo ben je er zeker van dat je de juiste keuze maakt.

Of je nu voor optie 1, 2 of 3 gaat; wij helpen je altijd op weg. Klik via onze website veilig door en je weet zeker dat je op een veilige manier je zorgverzekering afsluit op de website van de verzekeraar. Onze overzichten zijn betrouwbaar en onafhankelijk en je kunt er van op aan dat je via ons het beste aanbod ziet.

Gebruik onze zorgvergelijker ook om de aanvullende verzekeringen te vergelijken, denk bijvoorbeeld aan een aanvullende brilverzekering of een aanvullende verzekering voor orthodontie. Daarnaast is het ook mogelijk om jezelf aanvullende te verzekeringen voor de tandarts, fysiotherapie, alternatieve geneeswijzen of een zwangerschap.

🔥 Zorgverzekering vergelijken

De premies zijn weer bekend en onze website is aangepast. Je kunt nu weer zorgverzekeringen vergelijken en direct overstappen.

» Zorgverzekering vergelijken 2024 «

Recente blogartikelen

Stap jij over? Recordaantal overstappers zorgverzekering verwacht dit jaar!

Meer lezen
zwangerschap

Kinderwens in 2024? Zo zit het met je zorgverzekering en zwangerschap!

Meer lezen

Zorgverzekeraars wachten op elkaar: premie Menzis bekendgemaakt!

Meer lezen

Is de goedkoopste zorgverzekering kiezen verstandig?

Meer lezen

De beste en goedkoopste zorgverzekeringen voor jou op een rijtje!