Nieuwe website Vergelijk de Zorgverzekeringen online

Onze nieuwe website is online en met ons hele team zijn wij trots op het resultaat. Met de nieuwe uitstraling kunnen we nog verder doorgroeien tot een grote speler op het gebied van het vergelijken van zorgverzekeringen. Voor u als consument wil dat zeggen dat de informatie nog uitgebreider én actueler is. De website is bijvoorbeeld uitgebreid met een blog waar we u op de hoogte houden van het laatste nieuws over alles rondom zorg en verzekeringen.

Wat is er allemaal anders?

Om te beginnen is de hele look & feel van de website aangepast. In een modern jasje tonen we u actuele informatie over zorgverzekeringen. Niet alleen over de basisverzekering, maar ook voor specifieke situaties, aanvullende pakketten en bijbehorende prijzen. Ons blog zal, vooral tijdens het zorgseizoen, vaak worden voorzien van nieuws en de laatste berichten. Denk hierbij aan de bekendmaking van nieuwe premies, de ontwikkelingen in de zorg en de vooruitzichten als het gaat om eigen risico, vergoedingen en zorgtoeslag.

Wat maakt jullie beter dan andere zorgvergelijkers?

Naast het feit dat we proberen om een objectief beeld te geven van alle premies, richten we ons niet alleen maar op de goedkoopste zorgverzekering. Wij zijn met name gespecialiseerd in specifieke situaties en geven voor allerlei vormen van zorg een goed overzicht. Als u dus zoekt naar een goede zorgverzekering met een hoge tandartsdekking, of een aanvullend pakket met onbeperkt fysiotherapie, hebben wij daar speciale pagina’s voor opgesteld. Wij geven de – naar onze mening – beste keuzes.

Vanaf wanneer kan ik de zorgverzekering 2020 vergelijken?

Zodra alle premies bekend zijn! Begin november maken alle verzekeraars hun premies bekend. Dit moeten ze doen voor 12 november. Vanaf die dag zullen wij alles zo snel mogelijk verwerken in onze vergelijker, zodat er heel snel een goed beeld ontstaat van de veranderingen ten opzichte van dit jaar. U kunt dan direct vergelijken op basis van specifieke kenmerken zoals fysiotherapie, tandverzekeringen en alternatieve geneeswijzen.

Wie kunnen er gedurende het jaar een zorgverzekering afsluiten?

In enkele gevallen is het mogelijk om door het jaar heen toch een zorgverzekering te kiezen. Dit kan als je naar Nederland bent verhuisd, 18 jaar bent geworden, gaat scheiden, uit militair dienstverband komt of als uw collectief wordt beëindigd. Maar ook als uw verzekeraar halverwege het jaar de polisvoorwaarden verandert mag u overstappen.

Lees hier alles over uw zorgverzekering wijzigen.

🔥 Zorgverzekering vergelijken

De premies zijn weer bekend en onze website is aangepast. Je kunt nu weer zorgverzekeringen vergelijken en direct overstappen.

» Zorgverzekering vergelijken 2024 «

Recente blogartikelen

Stap jij over? Recordaantal overstappers zorgverzekering verwacht dit jaar!

Meer lezen
zwangerschap

Kinderwens in 2024? Zo zit het met je zorgverzekering en zwangerschap!

Meer lezen

Zorgverzekeraars wachten op elkaar: premie Menzis bekendgemaakt!

Meer lezen

Is de goedkoopste zorgverzekering kiezen verstandig?

Meer lezen

De beste en goedkoopste zorgverzekeringen voor jou op een rijtje!