Mondkapjes nu online aangeboden tegen lage prijzen

Mondkapjes nu online aangeboden tegen lage prijzen

Mondkapjes zijn hot! Iedereen praat er over, en ze worden in steeds meer branches verplicht of in ieder geval aangeraden. In het openbaar vervoer zijn ze vanaf 1 juni sowieso verplicht, en voor contactberoepen is het ook de beste oplossing om zo veilig mogelijk het werk weer op te pakken. Daarom besteden wij graag wat aandacht aan mondkapjes met handige tips. Ook hebben we samen met een regionale onderneming in Groningen een eigen webshop opgezet waar ze te koop zijn voor een eerlijke prijs.

Mondkapjes in het OV verplicht en aan te raden voor contactberoepen

Per 1 juni geldt voor gebruikers van het openbaar vervoer de plicht om een mondkapje te dragen. Dit hoeft geen medisch goedgekeurd mondkapje te zijn, maar wel iets dat voldoende afsluit. Omdat de medische mondkapjes duur zijn en bovendien voorbehouden aan de zorg, heeft de regering dit besluit genomen. Met een niet-medisch mondkapje van goede kwaliteit wordt 90 tot 95 procent van het besmettingsgevaar weggenomen. Dat is een enorme verbetering ten opzichte van het niét dragen van een kapje of masker.

Hamsteren… mondkapjes moeilijk te krijgen, prijzen van soms wel € 5 per stuk

Wat we nu zien is dat mensen massaal aan het hamsteren slaan. Mondkapjes worden per honderden tegelijk gekocht, om straks te zorgen dat ze op voorraad zijn als het voor steeds meer groepen verplicht wordt. Dit ligt in de lijn van de verwachting. We begrijpen dit hamstergedrag zeker en willen de mensen die het zekere voor het onzekere willen nemen een stapje helpen.

Eigen webshop opgezet: Noodmaskers.nl. Bij ons wél eerlijke prijzen!

Wij hebben daarom zelf een enorme voorraad mondkapjes ingeslagen zodat we voorlopig genoeg kunnen uitleveren via onze webshop.  En wij verkopen niet voor woekerprijzen van 5 euro, maar voor normale prijzen van rond de 1 euro per stuk. Hierdoor is het voor iedereen mogelijk om ze te kopen. Wel gaat het per 50, omdat ze op die manier verpakt zitten in dozen. Als we deze zelf gaan openen en opnieuw (kleiner) verpakken, geeft dit extra hygiëne risico’s. Mondkapjes kopen kan nu via onze webshop Noodmaskers.nl.

Zijn de mondkapjes van Noodmaskers.nl voldoende?

Ja, absoluut! Ze zijn dan wel niet van medische kwaliteit (dit mag ook niet, die dus voorbehouden aan de zorg), de kwaliteit is uitstekend te noemen. Het zijn goede 3-laags mondkapjes met uitstekend filter. Hiermee wordt minimaal 90% van de druppels tegengehouden en het besmettingsniveau enorm verkleind. Kortom, voor deze lage prijs koopt u een prima mondkapje dat voldoet voor het dragen in het OV en voor contactberoepen zoals kappers en fysiotherapeuten.