zorgverzekering

Zorgvergelijker 2017 | De beste zorgverzekeringen vergelijken

Zorgpremie 71.95 tot € 121.75

Zorgvergelijker 2017 = ideaal voor vergelijken

Zorgvergelijker

Je huidige zorgverzekeraar heeft uiterlijk 19 november een aanbod gedaan voor je zorgverzekering van 2017. Je wilt een zorgvuldige vergelijking maken en zeker weten dat je de beste zorgverzekering kiest. Jouw zorgbehoeften en voorkeuren zijn misschien wel uniek, het is dus goed om de zorgvergelijker te gebruiken. Hiermee bespaar je veel tijd en waarschijnlijk de nodige centen.

Met de zorgvergelijker 2017 vergelijk je bij 10 verschillende zorgverzekeraars. Dit met directe toegang tot meer dan 500 verschillende gecombineerde verzekeringen. Valt je keuze op meerdere aanvullende pakketten, dan helpt de zorgvergelijker 2017 je zeker om een goede keuze te maken. Bij elke verandering zal de beste en goedkoopste zorgverzekering, welke voldoet aan de door jou gestelde criteria, direct worden getoond. Overstappen kan nu tot en met 31 januari 2017. Handig: je nieuwe zorgverzekeraar zal altijd je oude zorgverzekering opzeggen!

De mogelijkheden van een ziektekostenverzekering

Jouw ziektekostenverzekering 2017 richt je in aan de hand van de basisverzekering. Kies het eigen risico, verhoog je dit dan krijg je direct een veel lagere zorgpremie. Geef je voorkeur op voor vrije zorgkeuze of niet. Heb je geen voorkeur, dan krijg je nog meer korting. Aanvullend is er nog veel meer te kiezen: tandarts, orthodontie, fysiotherapie, zwanger / kraamzorg, brillen en lenzen, alternatieve geneeswijzen, medicijnen en vaccinaties. En bij al deze aanvullende ziektekostenverzekeringen heb je diverse vergoedingsmodellen. Handig aan de zorgvergelijker is dat je elke wijziging direct in het overzicht ziet. Hierdoor kun je perfect vergelijken. Eenmaal de juiste keuze gemaakt? Dan kun je doorklikken naar de website van de zorgverzekeraar om daar in een vertrouwde omgeving je nieuwe zorgverzekering af te sluiten. Voor studenten die graag aanvullende pakketten willen raden we aan eerst de studenten zorgverzekeringen te bekijken.

De getoonde zorgvergelijker is mogelijk gemaakt door komparu en Whitelabeled, welke beschikken over de verplichte AFM vergunning. Hierdoor kunnen wij de zorgverzekering vergelijker aanbieden.