Nog 4 dagen om je zorgverzekering te vergelijken

Agenda zorgverzekering vergelijkenBen jij er al uit? Je hebt namelijk nog maar 4 dagen om je zorgverzekering te vergelijken. Als je nog niet overgestapt bent, of überhaupt nog niet de moeite hebt genomen om er in te duiken, noteer het snel in je agenda. Anders zit je straks een jaar lang vast aan een veel te dure zorgverzekering die misschien ook nog eens niet bij je past.

Natuurlijk is het vergelijken van zorgverzekeringen niet je hobby. Daarom bieden wij een helpende hand.

Vergelijken in 10 minuten, oude polis automatisch opgezegd en 14 dagen bedenktijd!

Op deze website kun je namelijk in enkele stappen de juiste zorgverzekering vinden en ook direct online afsluiten. In de meeste gevallen is het binnen 10 minuten geregeld. Je oude verzekering wordt altijd automatisch voor je opgezegd. En bovendien is er nog 14 dagen bedenktijd die je bij twijfel altijd nog kunt gebruiken om tóch voor een andere verzekeraar te gaan.

Ben jij een slaper die al jaren teveel premie betaald?

Een groot deel van de Nederlanders mogen we rekenen tot de zogenoemde slapers. Dat klinkt natuurlijk een beetje raar, maar wat we er mee bedoelen is dat deze mensen al jaren “vastgeroest” zitten aan hun huidige verzekeraar. Vaak is dit bijvoorbeeld omdat ze het van huis uit hebben meegekregen. Ouders zaten altijd bij een bepaalde zorgverzekeraar en jij als kind bent daar automatisch ook terecht gekomen. De kans is dan alleen des te groter dat je enorme bedragen kunt besparen.

In de loop der tijd zijn er namelijk vele budget zorgverzekeringen bijgekomen. Dit zijn speciale verzekeraars, vaak zelfs onderdeel van hetzelfde concern waar je al zat, die honderden euro’s goedkoper zijn per jaar. Deze goedkopere labels zijn bijvoorbeeld Anderzorg van Menzis, ZieZo van Zilveren Kruis (da’s weer onderdeel van Achmea) en Just als goedkoper merk van CZ. Je zit dus wel lekker veilig bij een grote partij maar toch betaal je minder!

Welke zorgverzekeringen worden het meeste gekozen?

Door onze bezoekers worden de volgende 5 zorgverzekeringen het meest afgesloten:

  1. OHRA
  2. ZieZo (Zilveren Kruis)
  3. Ditzo
  4. CZ
  5. Jaaah

Welke zorgverzekering moet ik nou kiezen?

Een veelgehoorde vraag waar we niet direct het gewenste antwoord op hebben. Maar in enkele stappen kom je daar heel snel achter. Op de speciale pagina zorgverzekering kiezen geven we je een stappenplan waarmee je echt in enkele minuten je keuze kunt maken. Mocht je nog sneller willen, dan is de pagina zorgverzekering vergelijken voor jou een uitkomst. Daar staat een tabel met alle zorgverzekeraars die wij aanbieden. Er zijn natuurlijk nog meer mogelijkheden om de beste zorgverzekering voor jou te vinden;

Is overstappen van zorgverzekering een gedoe?

Een hardnekkig misverstand maar het overstappen kost totaal geen moeite. Je vult je gegevens in bij de nieuwe gewenste verzekering en je oude wordt automatisch opgezegd. Geen papieren rompslomp of lange formulieren invullen dus. Wel ontvang je per post netjes een welkomstbrief van je nieuwe goedkopere zorgverzekering. Daarmee heb je fysiek iets in handen en dat geeft natuurlijk een gevoel van vertrouwen. Let wel op, want bij bepaalde internet zorgverzekeringen krijg je deze brief niet op je deurmat. Bij dat soort budgetpolissen krijg je alles digitaal, waardoor je nog meer bespaart op je zorgpremie!

Naast het vergelijken van zorgverzekeraars is het ook belangrijk om aanvullende zorgverzekeringen te vergelijken. Denk bijvoorbeeld aan het vergelijken van:
– Een aanvullende brilverzekering
– Een aanvullende verzekering voor alternatieve geneeswijzen
– Een aanvullende verzekering voor zwangerschap
– Een aanvullende verzekering voor de tandarts
– Een aanvullende verzekering voor orthodontie
– Een aanvullende verzekering voor fysiotherapie

🔥 Zorgverzekering vergelijken

De premies zijn weer bekend en onze website is aangepast. Je kunt nu weer zorgverzekeringen vergelijken en direct overstappen.

» Zorgverzekering vergelijken 2024 «

Recente blogartikelen

Stap jij over? Recordaantal overstappers zorgverzekering verwacht dit jaar!

Meer lezen
zwangerschap

Kinderwens in 2024? Zo zit het met je zorgverzekering en zwangerschap!

Meer lezen

Zorgverzekeraars wachten op elkaar: premie Menzis bekendgemaakt!

Meer lezen

Is de goedkoopste zorgverzekering kiezen verstandig?

Meer lezen

Beste verzekering kiezen en de goedkoopste basisverzekering afsluiten!