Onbeperkt fysiotherapie

Onbeperkt Fysiotherapie 2019 – de beste zorgverzekeringen vergelijken

Beste Zorgverzekeraar 2019Zorgpremie € 79.95 tot € 116.30Premie
Vanaf € 79,95 = goedkoopste van NL€ 101,95Bekijk
Incl 10% korting bij VGZ€ 105,95Bekijk
Beste prijs: 100% vrije zorgkeuze ziekenhuizen€ 109,95Bekijk
Beste in aanvullende modules€ 109,95Bekijk
Beste goedkope met vrije zorgkeuze€ 116,30Bekijk
Allemaal vergelijkenBekijk

Dit zijn alle direct beschikbare zorgverzekeraars welke onbeperkt fysiotherapie aanbieden in 2019. De getoonde zorgpremie is de basisverzekering met € 385,- eigen risico en de kosten voor de aanvullende fysiotherapie verzekering.

Vergoedingen fysiotherapie 2019

Op het moment dat je vaker dan 30 keer per kalenderjaar fysiotherapie behandelingen krijgt kun je overwegen een zorgverzekering met onbeperkt fysiotherapie te nemen. Er kunnen allerlei redenen zijn waarom je de fysiotherapeut regelmatig bezoekt. Bij sommige ziektebeelden is het onduidelijk hoeveel behandelingen je nodig hebt, terwijl er bij een andere aandoening een goed behandelplan gemaakt kan worden. Belangrijk om bij het kiezen van de juiste zorgverzekering rekening te houden met onderstaande informatie.

Gratis fysiotherapie behandelingen voor:

  • * Kinderen tot 18 jaar. Zij krijgen 18 gratis fysiotherapie behandelingen, gedekt door de basisverzekering van de ouders / voogd.
  • * Komt je aandoening voor op de lijst met chronische aandoeningen? Na 20 behandelingen krijg je alles vergoed.

Bekijk dan de andere zorgverzekeringen met fysiotherapie.

Kosten voor fysiotherapie behandelingen

Iedere fysiotherapeut mag zijn eigen tarieven bepalen, deze markt is namelijk vrijgegeven door de overheid. Uit meerdere onderzoeken is gebleken dat de gemiddelde behandeling 25 minuten duurt en de kosten variëren tussen de € 28,- en € 40,- per zitting. Bij het gebruik van 5 behandelingen of meer is aanvullend verzekeren al interessant. Bij het gebruik van 20 of meer behandelingen is onbeperkt fysiotherapie al een uitkomst.

Ook deze informatie is uitermate belangrijk om door te rekenen welke aanvullende verzekering het beste bij je past. Misschien is onbeperkt fysiotherapie dus wel te veel en heb je voldoende aan minder behandelingen.

Checklist bij kiezen voor alternatieve zorg:

Wanneer je in 2019 gebruik wil maken van alternatieve geneeswijzen let dan op het volgende:
* Hoeveel behandelingen heb je nodig en hoeveel vergoeding krijg je?
* Beschikt de zorgverlener over de juiste declaratiecode?
* Moet de behandelaar aangesloten zijn bij een beroepsvereniging?
* Worden alternatieve geneesmiddelen vergoed (indien nodig)?

Het is dan ook heel persoonlijk welk aanvullend pakket het beste aansluit bij je wensen. Heb je maar een paar behandelingen nodig, dan kun je kiezen uit de goedkoopste aanvullende zorgverzekering alternatieve geneeswijzen. Wellicht doe je er het beste aan goed zorgverzekeringen 2019 te vergelijken.