Cashback

Zorgverzekering 2019 met cashback of cadeau

Beste Zorgverzekeraar 2019Zorgpremie € 79.95 tot € 116.30Premie
Vanaf € 79,95 = goedkoopste van NL€ 101,95Bekijk
Incl 10% korting bij VGZ€ 105,95Bekijk
Beste prijs: 100% vrije zorgkeuze ziekenhuizen€ 109,95Bekijk
Beste in aanvullende modules€ 109,95Bekijk
Beste goedkope met vrije zorgkeuze€ 116,30Bekijk
Allemaal vergelijkenBekijk

Cashback acties op zorgverzekering afsluiten

Ziektekostenverzekeringen zijn al duur genoeg. En om klanten aan te trekken wordt er flink geconcurreerd onder de zorgverzekeraars. Het grote verschil maken gaat voornamelijk om de hoogte van de zorgpremie. Een enkele keer heb je een mooie actie via een collectief. Op dit moment is er maar 1 collectief interessant, en dat is deze van United Consumers. Overige collectieven gaan nagenoeg altijd in combinatie met diverse aanvullende verzekeringen. Je betaalt dan veel meer premie, krijgt een beetje korting daarop, en maakt dikwijls geen gebruik van al die aanvullende pakketten. Onder de streep ben je dan ook duurder uit.

Zowel bij Independer en OHRA kun je via Spaaractief een aantrekkelijke cashback vergoeding krijgen. Hier zijn diverse actuele cashback actief te vinden, de beste van het web! Voor iedere afgesloten zorgverzekering ontvang je het vermeldde geldbedrag op je bankekening. Dit is 5 of 20 Euro. Nu vraag je je wellicht af hoe dit kan. In principe werkt het heel eenvoudig: Als je deelneemt aan het spaarprogramma SpaarActief en hier een ziektekostenverzekering kiest, krijg je “cashback”. Om deze mogelijkheid aan jou aan te bieden heeft de betreffende website een deal gesloten met de zorgverzekeraars. Als je via de desbetreffende site een zorgverzekering afsluit met cashback ontvangt de website een commissie. Dus er zijn drie partijen die er baat bij hebben: jij zelf (krijgt geld op je bankrekening), de cashback website bemiddelt (verdient ook) en de zorgverzekeraars komen met hun actie aantrekkelijker over bij de consument.

Voordat je deelneemt aan een cashback actie, adviseren we de zorgpremies eerst goed te vergelijken en dan pas te gaan overstappen.

Zorgverzekering 2019 vergelijken

Vind de beste en goedkoopste verzekeringen met de zorgvergelijker