Cashback

Zorgverzekering 2020 met cashback of cadeau

Cashback acties op zorgverzekering afsluiten

Ziektekostenverzekeringen zijn al duur genoeg. En om klanten aan te trekken wordt er flink geconcurreerd onder de zorgverzekeraars. Het grote verschil maken gaat voornamelijk om de hoogte van de zorgpremie. Een enkele keer heb je een mooie actie via een collectief. Op dit moment is er maar 1 collectief interessant, en dat is deze van United Consumers. Overige collectieven gaan nagenoeg altijd in combinatie met diverse aanvullende verzekeringen. Je betaalt dan veel meer premie, krijgt een beetje korting daarop, en maakt dikwijls geen gebruik van al die aanvullende pakketten. Onder de streep ben je dan ook duurder uit.

Voordelige ZorgverzekeraarKenmerkZorgpremie € 885 eigen risicoZorgpremie standaard eigen risico
Absoluut de goedkoopste zorgverzekering van 2020!€ 83,25€ 105,25Bekijk
Just Basic: goedkope maar complete basisverzekering€ 87,95€ 107,95Bekijk
Naturapolis maar wel 100% vrije zorgkeuze€ 92,45€ 109,95Bekijk
Goedkope aanvullende pakketten€ 89,95€ 109,95Bekijk
Veel gecontracteerd en goede afspraken€ 88,50€ 110,50Bekijk
Goedkoopste restitutiepolis met 100% vrije zorgkeuze!€ 99,83€ 116,50Bekijk
Vrije zorgkeuze en zeer ruime dekkingen€ 114,00€ 133,00Bekijk
Voor het beste advies, bekijk onze zorgvergelijker 2020Zowel bij Independer en OHRA kun je via spaarprogramma’s zoals Spaaractief een aantrekkelijke cashback vergoeding krijgen. Hier zijn diverse actuele cashback actief te vinden, de beste van het web! Voor iedere afgesloten zorgverzekering ontvang je het vermeldde geldbedrag op je bankrekening. Dit is tussen de 5 en 20 Euro.

Hoe kunnen spaarprogramma’s cashback geven op je zorgverzekering?

Nu vraag je je wellicht af hoe dit kan. In principe werkt het heel eenvoudig: Als je deelneemt aan het spaarprogramma SpaarActief en hier een ziektekostenverzekering kiest, krijg je “cashback”. Om deze mogelijkheid aan jou aan te bieden heeft de betreffende website een deal gesloten met de zorgverzekeraars. Als je via de desbetreffende site een zorgverzekering afsluit met cashback ontvangt de website een commissie. Dus er zijn drie partijen die er baat bij hebben: jij zelf (krijgt geld op je bankrekening), de cashback website bemiddelt (verdient ook) en de zorgverzekeraars komen met hun actie aantrekkelijker over bij de consument.

Is cashback verstandig, of beter via onze site vergelijken?

Voordat je deelneemt aan een cashback actie, adviseren we de zorgpremies eerst goed te vergelijken en dan pas te gaan overstappen. Dit kan dan eventueel gebeuren via een spaarprogramma zoals SpaarActief, MyClics of SnelVerdienen. Dit zijn 3 betrouwbare websites waar je met een gerust hart kunt overstappen en waarbij je zeker bent dat je je vergoeding ook daadwerkelijk ontvangt!